Skip to main content

Hammaskolmio Rantasalmi

Kylätie 42
58900 Rantasalmi

Olemme avoinna:
Ma-to 8-16
Pe 8-14

Puhelin: 015 643088
Sähköposti: info@hammaskolmio.fi

Varaa aika netissä

Puhelinajanvarauksemme mahdollistaa paremman hoidon tarpeen määrittelyn ja asiakkalle sopivimman hoitohenkilön valinnan, jolloin vältytään turhilta hoitokäynneiltä ja tehostetaan hoidon sujuvuutta!

Huom! Varatun ajan peruutukset ja muutokset vain puhelimitse.

Info

Kuinka löydän perille?

Hammaslääkäriasema sijaitsee Rantasalmen kylän ytimessä, entisessä Kelan talossa. Parkkipaikkoja löydät heti pihaan ajaessasi rakennuksen päädystä. Sisäänkäynti kulman takana.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Tämän lisäksi käytössäsi on ePassi sekä kätevä Svea-lasku, jolla maksat sekä Lumiliner-oikomiskalvohoidon että hammasproteetiikkasi kätevästi erissä. Kysy rahoituksesta henkilökunnaltamme!

Asiantuntijamme Sinua varten

Janne Aaltonen
Hammaslääkäri, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Olen tuottanut 30 vuotta hammashoidon palveluita Etelä- ja Pohjois-Savon alueella, aiemmin Varkauden ja Rantasalmen Hammaskolmion nimen alla. Perushammashoidon lisäksi minulla on 25 vuoden kokemus implanttikirurgiasta ja protetiikasta ja olen perehtynyt uusimpien digitaalisten palveluiden tarjoamiseen vastaanotoillamme.

Potilaiden kokonaisvaltainen huomioon ottaminen suun ja hampaiston ongelmien ratkaisemiseksi on hoitotyössäni oleellisinta.

Motto: Laadulla on merkitystä, ei määrällä.

Anneli Vasko
Vastaava hammashoitaja

Olen nähnyt pitkän työurani aikana monenmoisia hammasrivejä ja asiakkaita. Vahvuuksiini kuuluu kyky työskennellä erilaisten ihmisten ja hampaiston haasteiden parissa. Tärkein tavoitteeni on aina hoitoon tyytyväinen asiakas!