Skip to main content

Hammashoidon palvelut

Kysytyimmät palvelumme

Hammastarkastus

Lue lisää

Hammaskiven poisto

Lue lisää

Hammasimplantti

Lue lisää

Kalvo-oikomishoito

Lue lisää

Kaikki palvelut

Perushammashoito

Hammastarkastus

Hammaslääkärin suorittama hammastarkastus, eli suun perustutkimus, kartoittaa hampaiston terveydentilan ja paljastaa mahdolliset tulehdukset, piilevät suusairaudet tai esimerkiksi purentaan liittyvät ongelmat ajoissa.

Hammaskiven poisto

Modernin laitteiston ja osaamisemme ansiosta hammaskiven poisto on hellävaraista, miellyttävää ja aina niin kivutonta kuin mahdollista.

Soodapuhdistus

Hellivä soodapuhdistus poistaa hampaiden pinnalta pienimmätkin plakkijäämät, tummentumat ja värjäytymät ja saa hampaasi tuntumaan ennennäkemättömän liukkailta ja puhtailta.

Hampaan paikkaus

Yleisimmät syyt hampaan paikkaamiseen ovat kulumat, hampaan reikiintyminen eli karies ja jo olemassa olevan paikan irtoaminen tai lohkeaminen.

Hammassärky -tapaturma tai lohkeama

Akuutti ja yllättävä hammassärky, vihlonta, äkillinen turvotus, hampaan lohkeaminen tai suun alueelle kohdistuneen tapaturmaisen iskun jäljet on syytä tarkastuttaa hammaslääkärillä ensi tilassa.

Juurihoito

Juurihoidosta puhutaan, kun hammasytimessä tai hampaan juuressa havaitaan tulehdus. Hammasytimen tulehduksen yleisin syy on hoitamaton karies eli hampaassa oleva reikä, joka on päässyt etenemään aina ytimeen saakka.

Digitaaliset palvelut

Käytössämme on nykyaikainen röntgentutkimuslaitteisto, joka mahdollistaa mm. hampaiston kartiokeilatietokonetomografian, eli kolmiulotteisen kuvantamisen (kktt) sekä panoraamakuvauksen (optg). Proteettisten töiden suunnittelussa ja toteutuksessa käytämme Cerec -skannausta, joka mahdollistaa posliinipaikan tai -kruunun mallintamisen ja kiinnitämisen saman hoitokäynnin aikana.

Hampaiden valkaisu

Kevytvalkaisu

Hampaiden väriä kirkastava kevytvalkaisuhoito voidaan tehdä useamman kerran vuodessa ja se sopii erinomaisesti myös ylläpitovalkaisuksi aiemmin tehdylle tehovalkaisulle.

Tehovalkaisu

Laservalon ja valkaisugeelin avulla toteutettavalla tehovalkaisulla voidaan saavuttaa jopa kymmenen sävyä vaaleammat hampaat, luonnollisuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Oikomishoito

Lumiliner® kalvo-oikominen

Lumiliner-oikomishoito on nykyaikainen, huomaamaton ja vaivaton vaihtoehto perinteisille hammasraudoille. Oikomishoito hyödyntää hammashoidon uusinta keinoälyä käyttävää teknologiaa. Maksuttoman virtuaalisen esikonsultaation avulla voit selvittää, sopiiko Lumiliner kalvo-oikominen juuri sinulle.

Implantit ja protetiikka

Hammasimplantti

Hammasimplantilla, eli kiinteällä keinojuurella, voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva tai poistettava hammas. Turvallinen ja varma implanttiohjuritekniikkamme mahdollistaa hammasimplanttien tarkemman ja kivuttomamman asentamisen perinteiseen menetelmään verrattuna.

Hammasprotetiikka

Hampaan menetykselle voi olla useita syitä, kuten tapaturma tai sairaus. Puuttuva hammas tai hampaat voidaan korvata kiinteällä proteettisella ratkaisulla. Näitä ovat muun muassa, osa- tai kokoproteesit eli tuttavallisemmin tekohampaat, hammaskruunut, hammassillat ja joustava osaproteesi.

Erikoispalvelut

Nukutushammashoito

Suun pienet tai suuret haasteet voidaan korjata tarvittaessa myös asiakkaalle vaivattomassa nukutuksessa tai kevytnukutuksessa eli sedaatiossa. Tavanomaisin syy nukutuksessa tehtävään hammashoitoon on asiakkaan eriasteiset pelkotilat. Nukutus on myös mainio työkalu normaalia pitkäkestoisimmissa ja laajoissa hoitokokonaisuuksissa, joissa hampaat halutaan saada kuntoon mahdollisimman vähillä hoitokerroilla, aikaa ja asiakkaan hermoja säästäen.