Skip to main content

Kevytvalkaisu

Tietoa kevytvalkaisusta

Hampaiden väriä kirkastava kevytvalkaisuhoito on mahdollista tehdä useamman kerran vuodessa ja se sopii ylläpitovalkaisuksi aiemmin tehdylle tehovalkaisulle (noin puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta). 45 minuuttia kestävä kevytvalkaisu on myös mainio tapa tutustua hampaiden valkaisun maailmaan ja totutella askel askeleelta vaalentuvaan hymyyn!

Valkaisu toteutetaan käyttämällä hampaidesi väriä muuttavaa valkaisugeelin ja laservalon yhdistelmää, joka voi vaalentaa hymyäsi jopa kuuden asteen verran. Hoidon alussa määritellään aina hampaiden lähtösävy, jota on helppo verrata valkaisuhoidon lopputulokseen. Kevytvalkaisu eroaa varsinaisesta laservalkaisusta siten, että valkaisukierroksia on kahden tai kolmen sijaan yksi.

Maksuton hoitoarvio

Jos et tiedä, mikä valkaisuhoito sopisi sinulle parhaiten, voit varata ajan maksuttomaan valkaisukonsultaatioon. Konsultaatiossa kartoitamme hampaidesi ja ikeniesi kunnon ja saat lisätietoa eri valkaisumenetelmistä sekä niiden soveltuvuudesta tarpeisiisi. Konsultaation aikana selviää myös, kannattaako sinun varata aika hammaskiven poistoon tai hampaiden soodapuhdistukseen ennen valkaisukäyntiäsi parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.