Skip to main content

Lumiliner® kalvo-oikominen

Tietoa kalvo-oikomishoidosta

www.lumiliner.com

Lumiliner-oikomishoito on nykyaikainen, huomaamaton ja vaivaton vaihtoehto perinteisille hammasraudoille. Hampaittesi mukaan yksilöllisesti valmistetut, lähes näkymättömät oikomiskalvot korjaavat hampaittesi asentoa askel askeleelta – tehokkaasti, tarkasti ja hellävaraisesti. Hoitojakso halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kestää yleensä 5–12 kuukautta.

Lumiliner-oikomishoito hyödyntää hammashoidon uusinta keinoälyä käyttävää teknologiaa. Mukanasi kulkevan helppokäyttöisen hampaiden skannauslaitteen ja etäseurantaohjelmiston ansiosta hoitohenkilökunta ja Lumiliner-hoitokoordinaattori seuraavat oikomishoitosi etenemistä reaaliaikaisesti ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi kätevän mobiilisovelluksen välityksellä. Näin tarpeettomia hoitokäyntejä ei synny ja hampaiden oikominen on vaivatonta, turvallista sekä ennen kaikkea kustannustehokasta.

Maksuton virtuaalinen hoitoarvio

Maksuttoman virtuaalisen esikonsultaation avulla voit selvittää, sopiiko Lumiliner kalvo-oikominen juuri sinulle. Täyttämällä esikonsultaatiolomakkeen ja lähettämällä kuvat hampaistasi saat sähköpostiisi alustavan arvion siitä, voidaanko hampaasi suoristaa Lumiliner -oikomishoidon avulla. Jos hoito osoittautuu kohdallasi mahdolliseksi, hoitokoordinaattori kutsuu sinut paikkakuntasi Lumiliner -hammaslääkärin vastaanotolle keskustelemaan saatavilla olevista hoitovaihtoehdoista.

Jos et halua lähettää valokuvia itsestäsi, voit täyttää konsultaation yhteydessä olevan yhteydenottolomakkeen ja hoitokoordinaattori ottaa sinuun yhteyttä hammaslääkärin vastaanotolla tapahtuvan oikomishoidon konsultaation (99 €) järjestämiseksi.

Lumiliner -oikomishoidon hinta on lähtötilanteesta ja hampaiden oikomistarpeesta riippuen 2 399 – 5 299 €.